Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina Llinars del Vallès

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ens encarreguem de la instal·lació i projecte dels teus mobles d’oficina, oferint-te un servei proper i personalitzat, on treballem cadascun dels projectes amb la professionalitat i serietat que ens caracteritza, com si fos el nostre propi projecte.

A Llinars del Vallès i a la comarca del Vallès, som una empresa consolidada i compromesa amb el nostre entorn. Treballem en tot tipus de projectes, des del subministrament d’un element individual (una cadira de direcció, una taula…) fins a la realització de projectes integrals d’interiorisme per a oficines, ens ocupem de tots els detalls per assegurar la plena satisfacció dels nostres clients.

Els nostres mobles

Dissenyem oficines i espais de treball a Llinars del Vallès

A Llinars del Vallès, estem dedicats a la planificació i disseny d’espais per a empreses de qualsevol mida. Desenvolupem projectes d’interiorisme per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, i esforçem-nos per adaptar espais exteriors per tal de garantir una millor experiència per als teus clients i empleats.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.