Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Lliçà de Vall

Amb més de 30 anys d’experiència, realitzem projectes a mida personalitzats per a la teva oficina, oferint mobles d’oficina de la màxima qualitat. Treballem de forma propera i personalitzada, amb professionalitat i serietat, considerant cada projecte com si fos nostre.
A Lliçà de Vall i a la comarca del Vallès, som una empresa amb profundes arrels al territori i amb un compromís clar cap als nostres clients. Des de la provisió d’elements individuals (una cadira de direcció, una taula…) fins a la realització de projectes integrals d’interiorisme per a oficines, ens ocupem de tot, sempre garantint la màxima qualitat.

El mobiliari que busques

Disseny d'oficines i espais de treball a Lliçà de Vall

A Lliçà de Vall, dissenyem i executem projectes d’interiorisme per a empreses de tot tipus. Ens especialitzem en crear espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en el desenvolupament d’espais exteriors que millorin l’experiència del teus clients i empleats.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.