Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina Lliçà d'Amunt

Amb més de 30 anys d’experiència, ens dediquem a la instal·lació i projecció personalitzada de mobles d’oficina, treballant cada projecte amb la professionalitat, la serietat i la proximitat que ens caracteritza, com si fos el nostre propi.

A Lliçà d’Amunt i a tota la comarca del Vallès Oriental, som una empresa amb profundes arrels al territori. Amb més de 30 anys d’experiència, ens dediquem a projectes de tota mena, des dels més petits com el subministrament d’elements singulars fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, encarregant-nos de tots els detalls.

Troba el moble que busques

Disseny d'oficines a Lliçà d'Amunt

A Lliçà d’Amunt, som experts en el disseny i creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors. Esforcem-nos per oferir solucions creatives i eficaces que s’adaptin a les teves necessitats.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.