Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a l'Esquirol

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, oferim el millor mobiliari d’oficina per a satisfer les necessitats dels nostres clients. Ens encarreguem de tot el procés, des dels primers dissenys fins a la instal·lació final.
Som una empresa local arrelada al territori, i portem més de 30 anys treballant a l’Esquirol i a la comarca d’Osona. Ens dediquem a tot tipus de projectes, des de la subministració d’elements individuals (cadira de direcció, taula…) fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, on ens ocupem de tots els detalls.

Troba el mobiliari que necessites

Disseny d'oficines a l'Esquirol

A l’Esquirol, som especialistes en el disseny i la creació d’espais de treball per a empreses de tota mena. Ens encarreguem de dissenyar i instal·lar interiors d’oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries d’empresa, així com de l’adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.