Search
Close this search box.

Mobles per a oficines a Gurb

Amb més de 30 anys d’experiència, oferim el mobiliari perfecte per satisfer les necessitats de la teva empresa. Treballem amb cada client per assegurar-nos que el resultat final compleixi les seves expectatives.
A Gurb, som una empresa local que coneix bé el territori i les necessitats de les empreses. Ens encarreguem de projectes petits i grans, des del subministrament d’un element singular (cadira de direcció, taula…) fins a la realització de projectes complets d’interiorisme per a oficines, on cuidem cada detall.

Troba el mobiliari que necessites

Disseny d'oficines a Gurb

A Gurb, oferim serveis d’interiorisme per a empreses de tota mena. Ens especialitzem en la creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.