Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Granollers

Amb més de 30 anys d’experiència, realitzem projectes personalitzats a mida per a la teva oficina, oferint-te els mobles que necessites amb la màxima professionalitat, serietat i un tracte proper i personalitzat, treballant cada projecte com si fos nostre.
A Granollers i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa amb més de 30 anys d’experiència al sector. Treballem tant en projectes grans com petits. Des del subministrament d’un element (una butaca de direcció, un armari…) fins a la realització de projectes sencers d’interiorisme per a oficines on ens cuidem de tot.

Els nostres mobles

Dissenyem oficines i espais de treball a Granollers

A Granollers, oferim serveis de disseny i creació d’espais interiors per a empreses de tota mida. Els nostres professionals estan especialitzats en la creació d’oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors per a una millor utilització.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.