Mobiliari d'oficina a Folgueroles

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector del mobiliari d’oficina, som capaços de proporcionar-te el mobiliari que necessites per a la teva empresa. Treballem en col·laboració amb el client per a oferir solucions personalitzades i adaptades a les seves necessitats.
A Folgueroles i a la comarca d’Osona, som una empresa local compromesa amb el territori. Treballem tant en projectes petits com en projectes grans, des del subministrament d’un element com una cadira de direcció o una taula fins a la realització de projectes sencers d’interiorisme per a oficines.

Troba el mobiliari que necessites

Disseny d'espais de treball i oficines a Folgueroles

A Folgueroles, som especialistes en la creació d’espais de treball moderns i funcionals. Treballem per a adaptar-nos a les necessitats de cada client i dissenyar espais de treball únics i exclusius. Realitzem projectes d’interiorisme per a oficines, sales de reunions, aules, auditoris i sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.