Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina Fogars de Montclús

Benvinguts a la nostra pàgina, on amb més de 30 anys d’experiència en el sector, realitzem projectes a mida per a la teva oficina amb un servei proper, personalitzat i basat en la professionalitat i serietat. Aquí, treballem cada projecte com si fos nostre, perquè sabem que la teva oficina és més que un simple espai de treball.

Als Fogars de Montclús i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa amb més de 30 anys d’experiència. Ens dediquem tant a projectes petits com la venda d’element singular (cadira de direcció, taula…) com a projectes d’interiorisme per a oficines de gran envergadura. Sempre compromesos amb el territori i la satisfacció dels nostres clients.

Tenim el mobiliari que necessites

Projectes i disseny d'oficines a Fogars de Montclús

A Fogars de Montclús, realitzem projectes clau en mà que inclouen el disseny i l’execució de projectes d’interiorisme per a espais de treball. Aquestes reformes poden incloure oficines, sales de reunions, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries d’empresa, i espais exteriors. Ens preocupem per què cada detall respongui a les teves necessitats i superi les teves expectatives.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.