Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Centelles

Amb més de 30 anys d’experiència, som especialistes en proporcionar-te el mobiliari perfecte per a les teves necessitats. Ens centrem en oferir un servei personalitzat i proper al client.
A Centelles i a la comarca d’Osona, som una empresa que valora el compromís amb el territori. Treballem en projectes de tota mena, des dels més petits fins als més grans. Ens encarreguem de subministrar elements singulars (cadira de direcció, taula…) i també de realitzar projectes complets d’interiorisme per a oficines.

Troba el mobiliari que necessites

Disseny d'oficines i espais de treball a Centelles

A Centelles, oferim un servei de disseny d’interiorisme per a empreses de tota mena. Ens dediquem a crear espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com a l’adequació d’espais exteriors. Ens centrem en oferir un servei complet i personalitzat per a cada client.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.