Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina Cardedeu

Amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de mobles d’oficina, treballem de forma propera i personalitzada per realitzar projectes a mida que s’adaptin a les teves necessitats, sempre amb professionalitat i serietat. La teva oficina és el nostre projecte, i t’oferim els mobles que necessites per fer-la realitat.

A Cardedeu i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa amb arrels que es dedica a la realització de projectes d’interiorisme per a oficines de tota mena. Tant si necessites un article particular, com una cadira de direcció o una taula, com si necessites un projecte integral d’interiorisme, ens encarreguem de tots els detalls.

Els nostres mobles

Dissenyem oficines i espais de treball a Cardedeu

A Cardedeu, realitzem projectes d’interiorisme per a empreses de totes les mides i sectors. Ens especialitzem en la creació i optimització d’espais de treball, incloent oficines, sales de reunions, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries d’empresa, així com espais exteriors. Comptem amb una gran experiència i un equip altament qualificat.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.