Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Cànoves i Samalús

Benvingut! Amb més de 30 anys d’experiència en l’instal·lació i projectació de mobles d’oficina, treballem el teu projecte com si fos nostre, de forma propera i personalitzada, per oferir-te solucions a mida amb professionalitat i serietat.
Treballem a Cànoves i Samalús i a tota la comarca del Vallès Oriental, amb més de 30 anys d’experiència. Som una empresa que es compromet amb el seu territori i els seus clients. Ens ocupem tant de projectes de gran escala com del subministrament d’elements individuals, com ara una cadira de direcció o una taula, fins a la realització de projectes integrals d’interiorisme per a oficines, on ens encarreguem de tots els aspectes.

El mobiliari que busques

Disseny d'oficines i espais de treball a Cànoves i Samalús

A Cànoves i Samalús oferim serveis de disseny i execució de projectes d’interiorisme per a tot tipus d’empreses. Nosaltres t’ajudarem a optimitzar els teus espais de treball amb oficines, sales de reunions, aules, auditoris i sales de conferències, així com menjadors i cafeteries d’empresa i espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.