Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Campins

Benvinguts! Amb més de 30 anys d’experiència, a la nostra empresa realitzem projectes a mida personalitzats, oferint la millor selecció de mobles d’oficina adaptats a les teves necessitats. Treballem de forma propera i personalitzada, assumint cada projecte com si fos nostre, garantint professionalitat i serietat en tot moment.
A Campins i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa amb profundes arrels al territori. Estem dedicats a proveir solucions a mida per a les vostres necessitats d’oficina, des del subministrament d’un sol element (una cadira de direcció, una taula…) fins a la realització de projectes complets d’interiorisme per a oficines on ens ocupem de tot.

Tenim el mobiliari que necessites

Projectes i disseny d'oficines a Campins

A Campins, ofereixem solucions d’interiorisme per a empreses de tota mena. Desenvolupem projectes que inclouen el disseny d’oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com l’adequació d’espais exteriors. Treballem amb l’objectiu d’optimitzar l’espai de treball per aconseguir que sigui funcional i atractiu.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.