Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Calldetenes

Amb més de 30 anys d’experiència, ens dediquem a oferir-te el millor mobiliari per a les teves necessitats. Ens preocupa cada projecte i treballem de forma personalitzada per aconseguir els millors resultats.
A Calldetenes i a la comarca d’Osona, som una empresa compromesa amb el territori que ofereix solucions per a qualsevol tipus de projecte, des dels més petits fins als més grans. Ens dediquem a la creació d’espais d’interiorisme per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors.

Troba el mobiliari que necessites

Disseny d'oficines a Calldetenes

A Calldetenes, ens dediquem a dissenyar i portar a terme projectes d’interiorisme per a empreses de tota mena. Ens especialitzem en la creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors. Amb la nostra experiència i coneixements, podem ajudar-te a crear l’espai de treball perfecte per a la teva empresa.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.