Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina Ametlla del Vallès

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ens dediquem a realitzar projectes a mida personalitzats per a la teva oficina, oferint-te els mobles que necessites amb una proximitat i professionalitat que caracteritza la nostra serietat, i treballant el teu projecte com si fos nostre.

A l’Ametlla del Vallès, som una empresa amb més de 30 anys d’història, compromesos amb la comarca del Vallès Oriental i amb la satisfacció del client. Treballem des de petits projectes com el subministrament d’elements singulars (cadira de direcció, taula…) fins a projectes d’interiorisme complets per oficines, on ens ocupem de cada detall.

El mobiliari que busques

Disseny d'oficines i espais de treball a l'Ametlla del Vallès

A l’Ametlla del Vallès, som un equip d’experts en el disseny i execució de projectes d’interiorisme per a empreses. Desenvolupem espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com espais exteriors, sempre amb l’objectiu d’aconseguir que cada espai sigui funcional i atractiu per als teus clients i empleats.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.