Search
Close this search box.

Mobiliari essencial per crear sales d’espera acollidores

Les sales d’espera són una part crucial de qualsevol oficina, ja que són el primer punt de contacte amb els visitants i poden influir en la seva percepció de l’empresa.

Una sala d’espera ben dissenyada no només fa que els visitants se sentin còmodes, sinó que també reflecteix la professionalitat i la cultura de l’empresa.

Aquí tens algunes recomanacions per equipar de manera òptima la teva sala d’espera.

1. Mobiliari còmode i ergonòmic

El mobiliari és un dels aspectes més importants a considerar. És essencial comptar amb cadires còmodes i ergonòmiques que proporcionin suport adequat durant llargues estones d’espera.

Sala espera 1

Un bon conjunt de butaques modernes com les NOOM d’Actiu combinen estètica i comoditat. També s’hi poden col·locar zones de Lounge, on poder estar amb el telèfon, ordinador o revistes durant l’espera, un bon exemple en serien les butaques b-free de Steelcase.

2. Espais tecnològics

En la era digital, és important proporcionar accés a tecnologia als visitants. Això inclou estacions de càrrega per a dispositius electrònics i Wi-Fi gratuït. Algunes oficines fins i tot inclouen pantalles interactives o displays per mantenir els visitants entretinguts i informats.

3. Elements decoratius i d’ambient

L’ambient de la sala d’espera pot influir molt en la percepció dels visitants. Colors calmants com el verd i el blau poden ajudar a reduir l’estrès, mentre que un toc de decoració amb peces artístiques o aquaris pot afegir un element distintiu i relaxant.

La il·luminació també juga un paper important: una il·luminació suau i càlida pot crear una atmosfera acollidora i confortable.

4. Serveis addicionals

Per millorar l’experiència dels visitants, considera oferir serveis com begudes i snacks. Un petit espai amb cafè, te, aigua i aperitius pot fer que l’espera sigui més agradable. Això demostra una atenció extra per part de l’empresa cap als seus visitants.

5. Disseny i distribució

La distribució de la sala d’espera ha de permetre un flux de trànsit clar i evitar aglomeracions.

És important calcular l’espai necessari per a cada persona per assegurar que tots els visitants tinguin prou espai per estar còmodes. A més, una sala d’espera ben dissenyada hauria de tenir una recepció visible i fàcilment accessible per atendre les consultes dels visitants.

sala espera 3

Projecta la imatge que vols amb la teva sala d’espera

Invertir en una sala d’espera ben equipada i acollidora no només millora l’experiència dels visitants, sinó que també projecta una imatge positiva de l’empresa.

Des del mobiliari ergonòmic fins als serveis addicionals com el Wi-Fi i les begudes, cada detall compta per crear un espai que sigui tant funcional com atractiu.

El nostre equip d’experts et pot ajudar a dissenyar i equipar la sala d’espera de la teva oficina.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *