El mobiliari d’oficina i la zona de descans

El mobiliari d’oficina i la zona de descans

Treballar durant moltes hores seguides acaba afectant la concentració i, conseqüentment, el rendiment dels treballadors. És per això que cada vegada més empreses incorporen en les seves oficines una àrea aliena a l’espai de treball, una zona de descans. Es tracta d’una tendència que fa anys que està estesa al nord d’Europa, on la cultura empresarial habitual fa una forta aposta per les trobades informals i creatives entre membres de l’empresa.

En planificar aquest espai, d’entrada cal plantejar les funcions que ha de complir, és a dir,si ha de ser un espai de tranquil·litat total, on es pugui portar a terme alguna activitat, on hi hagi molta relació entre els usuaris o aquests tinguin un moment més personal, etc. Un cop això s’ha determinat, es pot començar a pensar en el concepte, el mobiliari d’oficina que incorporarà, etc.

En aquest sentit, cal prendre les decisions entorn si serà un espai interior o exterior, una zona oberta o tancada, formal o informal, etc. i un cop decidit, es passa als aspectes de disseny. Cal decidir l’estil que ha de seguir per tal de poder anar escollint els colors predominants, el mobiliari d’oficina que s’incorporarà, els accessoris i objectes que cal incorporar, etc.

L’elecció del mobiliari esdevé un dels aspectes més importants a tenir en compte, no té únicament una influència directa en el confort dels treballadors, també contribueix a transmetre el concepte i la idea que es vol atorgar a aquest espai i en determina l’estètica i l’estil.

D’aquesta manera, la zona de descans esdevé un dels espais de l’oficina que atorga més llibertat en temes de disseny, sense oblidar que es converteix en una mostra de la personalitat de la marca.

 

Vols veure algunes de les zones de descans més espectaculars? 

zones de descans

zones de descans

 

 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *