Mobiliari d’oficina: Novetats de Sedus

Mobiliari d’oficina: Novetats de Sedus

Aquestes són les darreres novetats en el mobiliari d’oficina de Sedus:

On spot

 Mobiliari oficina: Cadires on spot

Concentració o creativitat? Treball eficient o relaxat?

Amb On spot ja no cal decidir entre un i altre. Aquesta cadira produeix la simbiosi perfecta. El seu disseny acollidor no és només bonic sinó que, a més, et fa sentir bé.

Mastermind

 Mobiliari oficina: Taula Mstermind

Mastermind s’adapta a la seva sala de reunions. Una afirmació que es pot fer amb absoluta certesa sense conèixer la seva sala. Fins i tot a espais petits, per exemple, en un despatx individual per a la coordinació d’equips de treball.

 

All right

Mobiliari oficina Sedus: cadires all right

Una cadira tant de conferència, com per a visitants, com per al treball de projectes: allright és un veritable multitalent d’ús universal que s’adapta a totes les situacions.

 

Turn around

Mobiliari oficina Sedus: cadira turn around
Mobiliari oficina Sedus: cadira turn around

Per a taules altes o zones per seure: Turn around disposa de les variants ‘high’ i ‘low’ que transmeten una sensació dinàmica quan s’està assegut i afavoreix el canvi de postures i amb això l’intercanvi d’idees entre companys.

 

Get together

Mobiliari d'oficina Sedus: Taula get together
Mobiliari d’oficina Sedus: Taula get together

Get together és flexible i útil. En funció de les exigències del treball, de la superfície disponible i del valor desitjat, amb get together és possible planificar i organitzar els llocs de treball en grups i en equips de la forma més adequada per a la productivitat i l’ambient de treball.

Font: Sedus

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *