La importància cada vegada més gran dels espais hospitality

La importància cada vegada més gran dels espais hospitality

Què és un espai hospitality?

Un espai hospitality és una àrea d’una empresa dedicada normalment a l’atenció al client i/o al proveïdor. En general, és una zona de recepció i d’espera còmoda i acollidora. Està equipada amb mobiliari còmode, moltes vegades amb elements de soft seating com butaques, bancades o altres elements més atrevits com puffs. En alguns casos i segons les necessitats de l’espai, pot estar equipat amb televisió, begudes i aperitius.

hospitality the feel good space 11

Els usos dels espais hospitality estan canviant

Els espais hospitality han esdeveningut lloc híbrids.

Els canvis socials que hem vist els darrers anys –accelerats per l’avenç de la tecnologia– han fet que els espais hospitality s’hagin convertit en llocs amb usos híbrids. Això vol dir que, cada cop més, aquests espais serveixen per a múltiples propòsits: lleure, feina, descans, espais de reunió, entre d’altres.

La nova configuració d’aquests espais ha de donar resposta a noves realitats, com són la flexibilitat laboral, la necessitat de desconnexió per reconnectar amb nosaltres mateixos, o la possibilitat de gaudir d’una oferta més gran amb experiències com sessions de grup, team building, etc.

Els espais hospitaliy s’estan adaptant

La manera com vivim i treballem està canviant, i els espais hospitality s’estan adaptant per donar resposta a aquesta nova realitat social.

La flexibilitat laboral, per exemple, és una tendència en auge a moltes parts del món, i els espais hospitality estan començant a oferir serveis i espais per a aquelles persones que necessiten treballar de manera més flexible.

Una altra tendència social que està afectant la forma com es dissenyen i gestionen els espais hospitality és la necessitat de desconnexió. Cada vegada més persones necessiten un respir i estan buscant llocs on puguin reconnectar amb elles mateixes. Els espais hospitality responen a aquesta demanda oferint experiències en espais de relax i benestar.

espacios hospitality 4

Solucions per a espais hospitality

A Maieroffice oferim solucions per crear espais hospitality.

Disposem de productes d’alta qualitat de diferents proveïdors per moblar espais com ara recepcions, zones d’espera o zones de descans. Tenim butaques, bancades, mobles lounge i elements soft seating de diferents dissenys i acabats. També tenim terres adequats per a aquests espais, com ara sòls en cautxú, moqueta modular o paviment vinílic LVT.

Demana informació al nostre equip i t’assessorarem per trobar la solució més adequada per a les teves necessitats.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *