Search
Close this search box.

2024: disseny i ànima

Aquest nou any no volem parlar de productes, sinó de PROJECTES.

Projectes acollidors per treballar a gust

Una oficina és un espai per treballar. Ho sabem. Però també és un espai per viure i col·laborar.

Les tendències de disseny modern i minimalista no són sinònim d’espais impersonals. Per aquest motiu, treballem cada projecte pensant en l’usuari final i les seves necessitats per convertir-lo en un espai acollidor que transmeti benestar.

Les nostres oficines són llocs pensats per treballar de gust, amb un toc de modernitat i innovació que no sacrifica la calidesa i comoditat.

Personalització: espais a mida per a cada empresa

Cada projecte és únic. Hi creiem fermament.

image

Les oficines de Maieroffice no segueixen una fórmula estàndard; en canvi, adaptem cada projecte per reflectir la identitat única de cada empresa. Des de la selecció de colors fins a la selecció i disposició del mobiliari, tot està pensat per crear espais que ressonin amb la cultura i els valors de cada empresa.

La importància dels espais exteriors

A vegades els espais exteriors són els gran oblidats a l’empresa. Però els podem aprofitar per generar beneficis per als treballadors.

20230427 131722

No només contribueixen a millorar el benestar dels treballadors, sinó que també fomenten les relacions socials. A Maieroffice, hem incorporat aquesta tendència en el disseny dels nostres projectes. Terrasses, jardins i altres espais verds han passat a formar part integral de les nostres propostes, oferint un lloc on els empleats poden relaxar-se, col·laborar i inspirar-se.

Aquest 2024 seguirem treballant per oferir solucions creatives que transformin els llocs de treball en espais funcionals, acollidors i personalitzats.

Gràcies per confiar en nosaltres!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *