Tornar

Node

Cadira dissenyada per equipar aules

Steelcase

La Node és una cadira pensada exclusivament per equipar aules. De la mà de la firma alemanya Steelcase, ofereix confort, felxibilidad, mobilitat i espai d'emmagatzematge.

Pensada per a l'aula

A diferència d'altres cadires, la cadira Node està pensada aal mil·límetre per donar resposta a les necessitats dels alumnes a l'aula. Això la fa una cadira perfecta per equipar centres educatius com escoles, instituts, universitats i centres de formació i acadèmies.

L'alumne té tot el que necessita en un únic element: la cadira. La cadira Node està concebuda com un element autònom que facilita la feina a l'alumne i disposa de:

  • Seient giratori amb rodes per facilitar el moviment per l'aula, facilitant el treball en equip o per grups i la interacció i comunicació entre els alumnes. Permet transicions i canvis de configuració de l'aula ràpids.
  • Espai d'emmagatzematge sota el seient per guardar els llibres, ordinador portàtil, bossa, motxilla i altres objectes personals de l'alumne, que sempre els tindrà al seu abast. Això permet tenir els estris personals ordenats i no a terra, el que facilita els moviments per l'aula.
  • Espai de treball personal ajustable a les diferents alçades i constitucions de l'alumne, i tant per a dretans com per esquerrans.
El contingut no està disponible.
Si us plau, permet les galetes fent clic a Acceptar en el bàner
Go to Top