Tornar

Node

Cadira dissenyada per equipar aules

Steelcase

Demanar informació

La Node és una cadira pensada exclusivament per equipar aules. De la mà de la firma alemanya Steelcase, ofereix confort, felxibilidad, mobilitat i espai d'emmagatzematge.

Pensada per a l'aula

A diferència d'altres cadires, la cadira Node està pensada al mil·límetre per donar resposta a les necessitats dels alumnes a l'aula. Això la fa una cadira perfecta per equipar centres educatius com escoles, instituts, universitats i centres de formació i acadèmies.

L'alumne té tot el que necessita en un únic element: la cadira. La cadira Node està concebuda com un element autònom que facilita la feina a l'alumne i disposa de:

  • Seient giratori amb rodes per facilitar el moviment per l'aula, facilitant el treball en equip o per grups i la interacció i comunicació entre els alumnes. Permet transicions i canvis de configuració de l'aula ràpids.
  • Espai d'emmagatzematge sota el seient per guardar els llibres, ordinador portàtil, bossa, motxilla i altres objectes personals de l'alumne, que sempre els tindrà al seu abast. Això permet tenir els estris personals ordenats i no a terra, el que facilita els moviments per l'aula.
  • Espai de treball personal ajustable a les diferents alçades i constitucions de l'alumne, i tant per a dretans com per esquerrans.
El contingut no està disponible.
Si us plau, permet les galetes fent clic a Acceptar en el bàner
Go to Top