Search
Close this search box.

Transformació digital i solucions

Augmenta l’eficiència i la productivitat del teu negoci gràcies a la transformació digital.

Amb aquesta eina, disposaràs ràpidament de la informació necessària de forma molt mes ràpida, agilitzant els procesos de treball.

Disposem de l’experiència, de les eines i solucions necessàries per a acompanyar-te en aquest procés. Contacta amb nosaltres.

DocShare

Solució de gestió documental de Konica Minolta per ajudar a optimitzar la creació de contingut, emmagatzematge dels documents, la ubicació, la consulta, la recerca i la distribució.

Document Navigator

Solució de Konica Minolta que facilita les tasques d’oficina relacionades amb documents i escaneig. Amb només prémer un botó, l’aplicació llegeix de manera automàtica la informaciódel document i la gestiona automàticament. 

PaperCutMF

Solució multimarca de gestió de les seves impressions. Permet reduir costos i l’impacte mediambiental gràcies a un millor control i anàlisi. 

Avantatges de la digitalització

Més productivitat

Les empreses digitalitzades treballen més ràpid gràcies a l’optimització dels processos de comunicació i aprovació entre diferents persones. Fent que aquests es produeixin d’una forma més àgil i flexible.

Més estalvi

Amb la digitalització dels documents s’estalvia el paper i els costos d’impressió, i també costos d’espai per als arxius físics.

Més seguretat

Amb la digitalització dels documents, s’evita la seva pèrdua o que aquests pateixin danys. A més, amb l’emmagatzematge al núvol s’evita el risc de pèrdua total en cas de catàstrofes com ara incendis. Les eines de digitalització són segures gràcies a la implantació de sistemes de xifrat d’extrem a extrem.

Més espai

Amb l’eliminació dels arxius físics, s’allibera espai que es pot emprar per altres usos.

Més verd

La digitalització permet reduir al mínim la necessitat d’imprimir, el qual significa també una reducció de residus.

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.