Control de costos impressió – PapercutMF

PapercutMF

Control de costos d'impressió

PapercutMF és una solució multimarca de gestió de les seves impressions i permet reduir els costos i l’impacte mediambiental gràcies a un millor control i anàlisi. Inclou un software integrat que s´executa a l’equip multifunció. Permet realitzar seguiments i assegurar les sortides d’impressió des del panell del dispositiu.

paper cut mf

Avantatges

Administració centralitzada

Els administradors del sistema tenen accés complet a l’administració i configuració a través d’una interfície web familiar. La pàgina del panell de control presenta informació clau en temps real: actualitzacions de l’activitat i l’estat del sistema, informació de tendències i estadístiques d’activitat passada com el nombre de pàgines impreses i mesures de l’impacte mediambiental. L’administrador pot controlar la facturació al client o el compte, definir les polítiques d’impressió de l’empresa i fer costat a l’organització eliminant els residus i canviant el comportament de l’usuari.

papercut top 4 school print security leaks 2x

Realitzar seguiment de tota l'activitat

PaperCut també inclou informes, abordant aspectes que abasten des de registres de pàgines detallats fins a resums per usuari, departament, dispositiu o impacte mediambiental. Aquests informes estan disponibles per a veure’ls en línia, imprimir-los o exportar-los. Els administradors poden revisar el contingut de l’activitat d’impressió. Juntament amb la potent funció per a realitzar seguiments i informes, els administradors poden dur a terme moltes funcions d’auditoria com a marques d’aigua per a rastrejar l’origen d’un document i millorar la seguretat.

PaperCut MF Dashboard

"Find-me printing"

Find-me printing és una de les funcions clau de PaperCut que permet als usuaris imprimir en una cua virtual global. Els treballs es pausen i només s’imprimeixen quan l’usuari envia el treball a un dispositiu multifunció o impressora compatible, d’aquesta manera s’augmenta la seguretat dels documents i la comoditat. Find-me printing també minimitza els residus i s’ha demostrat que redueix la sortida d’impressió un 20% en entorns d’oficina.

Impressió móbil

PaperCut MF es subministra com una aplicació mòbil per a ajudar a resoldre problemes relacionats amb la impressió mòbil. Els usuaris tenen accés a la gamma de funcions completa de PaperCut MF en els seus telèfons intel·ligents, tauletes i altres dispositius mòbils. Entre aquestes funcions s’inclouen l’autenticació, selecció de compte i “Find-me printing”, totes en una interfície d’usuari molt senzilla.

feature mobile setup@2x

Vols més informació?

feature watermarking