Search
Close this search box.

Tecnologies per cobrir totes les necessitats

A Maieroffice oferim l’ampli catàleg de solucions interactives de Charmex especialista en el sector audiovisual

serie-clevertouch-plus-lux-l_1281_3_20161102181735La sèrie de monitors interactius Clevertouch PLUS LUX, estan caracteritzats per ser tàctils interactius i altament versàtils i poden ser utilitzats en una àmplia varietat d’entorns professionals. Aquestes pantalles són fàcils d’utilitzar, sense configuració ni calibratge tenen accés complet a Internet i poden mostrar gran varietat d’arxius sense la necessitat de connectar el hardware addicional.videconferencialync

En l’apartat de videoconferències i per tal de millorar la comunicació simultània i bidireccional d’àudio i vídeo, el model més nou d’aquesta gamma és el Gama CX. Aquests sistemes de videoconferència utilitzen protocols de comunicació (H323, H320, SIP) i codis d’àudio i vídeos estàndards. La qualitat d’aquest tipus d’equipament sol ser molt elevada, ja que incorpora arquitectura en el hardware específica per millorar l’experiència de l’usuari.

novoconnectCONNECTIVITAT SENSE FILS

Amb l’objectiu de millorar la col·laboració i compartir contingut, Charmex també ofereix una àmplia secció d’accessoris de connectivitat sense fils com Novoconnect, NovoPRO, NovoDS i WePresent. Aquest dispositiu permet mostrar en un projector o monitor el contingut de fins a 4 dispositius (pc, tablet o smartphone) al mateix temps, connectats via Wireless per treballar de forma col·laborativa. A més inclou sistema operatiu Android, pel que podem convertir qualsevol display en una interfície Android permetent-nos navegar per internet, veure vídeos, consultar el correu electrònic.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *