Search
Close this search box.

Konica Minolta aposta per la professionalitat en blanc i negre

Konica Minolta, distribuïdor oficial de MaierOffice ha incorportar a la seva gamma de productes la impressora de producció PRO 958 que succeix al model PRO 754e.

Aquesta nova impressora és ideal per departaments centrals de reprografia, proveïdors de serves d’impressió digitals i clients d’impressió de producció de nivell bàsic gràcies a la seva alta escalabilitat, durabilitat i baixos costos; oferint la màxima productivitat i reduint els temps de resposta.

L’escàner monocromàtic d’aquesta impressora té una capacitat de 300 fulles i escaneja fins a una velocitat de fins a 240 impressions per minut.   La habilitat per reaccionar i adaptar-se sense perdre la qualitat de la impressora PRO 958 s’aconsegueix gràcies a les tecnologies com la pròpia interfície API oberta de Konica Minolta i  l’autenticació per IWS i NFC.

 

ALTRES  CARACTERÍSTIQUES

Gràcies a la API oberta de la nova bizhub PRO 958 els usuaris poden integrar l’equip als fluxes de treball i a les estructures existents. Tant a la pantalla tàctil de la interfície gràfica com els controladors son fàcils d’utilitzar i permeten a l’usuari treballar còmodament.  Es poden escollir entre diferents opcions d’acabat professional: grapatge de 100 fulles, creació de fullets, plegatge o també perforació. La unitat de plegatge opcional està integrada en el dispositiu, reduint l’espai. També es pot afegir el panell frontal, que ofereix major comoditat d’ús.

Si es combinen totes les característiques de la nova bizhub PRO 958 garanteixen una altra productivitat i un curt temps de resposta.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *