Konica Minolta Europa obté les 6 competències de Microsoft Cloud Solution Partner

Tens solucions de Microsoft Cloud implementades a la teva empresa o estàs pensant a fer-ho? Has pensat a integrar les impressores en aquest sistema?

Doncs la millor solució són les solucions de Konica Minolta.

Konica Minolta Business Solutions Europe ha obtingut la certificació en les 6 competències de Microsoft Cloud Solution Partner, fet que col·loca la companyia a un nivell superior entre els partners de Microsoft a nivell mundial, subratllant les seves capacitats integrals a totes les àrees de solucions cloud de Microsoft.

L’empresa ha obtingut la certificació en les 6 competències disponibles, mostrant així la seva experiència en dades i intel·ligència artificial (Azure), innovació digital i d’aplicacions (Azure), infraestructura (Azure), modern work, seguretat i aplicacions empresarials.

Aconseguir la qualificació de Microsoft Solution Partner requereix complir amb requisits estrictes en termes d’habilitats (aptitud tècnica), rendiment (nombre de clients) i èxit del client (resultats d’implementació). “Aconseguir aquestes ensenyes és un testimoni del compromís del nostre equip amb l’excel·lència”, va continuar Norihisa Takay

Workplace One de Konica

Amb el llançament de Workplace One, el servei d’IT administrat relacionat amb Microsoft 365 de Konica Minolta, l’empresa continua reafirmant el compromís amb la transformació digital.

Workplace One és una solució integral que ofereix un entorn administrat de Microsoft 365, serveis de seguretat administrats, monitorització remota proactiva i la implementació dels serveis al núvol de Microsoft, tot dissenyat per simplificar les operacions d’IT i brindar una experiència de treball digital perfecta.

A Maieroffice som distribuïdors oficials de Konica Minolta i t’oferim totes les solucions de la marca. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *