Konica Minolta, líder en serveis d’impressió gestionats

En un moment en què cada vegada més empreses treballen de forma híbrida (amb persones treballant des de l’oficina i persones treballant des de casa), cal disposar de solucions tecnològiques adequades a aquesta nova realitat.

Els equips de treball híbrids necessiten tecnologies que els permetin comunicar-se eficaçment, col·laborar de manera efectiva i accedir a la informació que necessiten per realitzar la seva feina tant si estan físicament a l’oficina com si no ho estan.

Konica Minolta reconeguda com a líder del sector

La firma Konica Minolta, de qui a Maieroffice som proveïdors, ha estat reconeguda com a líder del sector en serveis d’impressió gestionats per l’empresa analista d’indústries Quocirca.

L’informe Managed Print Services 2022 de Quocirca afirma que Konica s’enfoca a donar suport a la transformació digital (DX) dels seus clients a través de la proposta: el Lloc de Treball Intel·ligent i Connectat (ICW).

L’informe afegeix que l’objectiu de Konica Minolta de brindar solucions i serveis de transformació digital per ajudar els seus clients a redefinir el seu lloc de treball és un diferenciador clar. Konica Minolta destaca particularment en el lliurament d’un enfocament basat en dades per descobrir oportunitats i transformar eficientment el lloc de treball dels clients.

Hardware, software i serveis

L’informe de Quorica destaca la combinació que fa Konica Minolta de les solucions de hardware, software i serveis, que permet donar solucions 360 graus que es poden escalar fàcilment i que s’adapten a qualsevol tamany d’empresa.

Aquestes solucions, com el gestor documental Docshare o la solució d’automatització de processos Document Navigator, ajuden a portar a terme el treball híbrid de forma segura i eficaç.

Demana’ns informació

Si estàs interessat en aquestes solucions guanyadores, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *