Search
Close this search box.

Konica Minolta, líder en serveis d’impressió gestionats

En un moment en què cada vegada més empreses treballen de forma híbrida (amb persones treballant des de l’oficina i persones treballant des de casa), cal disposar de solucions tecnològiques adequades a aquesta nova realitat.

Els equips de treball híbrids necessiten tecnologies que els permetin comunicar-se eficaçment, col·laborar de manera efectiva i accedir a la informació que necessiten per realitzar la seva feina tant si estan físicament a l’oficina com si no ho estan.

Konica Minolta reconeguda com a líder del sector

La firma Konica Minolta, de qui a Maieroffice som proveïdors, ha estat reconeguda com a líder del sector en serveis d’impressió gestionats per l’empresa analista d’indústries Quocirca.

L’informe Managed Print Services 2022 de Quocirca afirma que Konica s’enfoca a donar suport a la transformació digital (DX) dels seus clients a través de la proposta: el Lloc de Treball Intel·ligent i Connectat (ICW).

L’informe afegeix que l’objectiu de Konica Minolta de brindar solucions i serveis de transformació digital per ajudar els seus clients a redefinir el seu lloc de treball és un diferenciador clar. Konica Minolta destaca particularment en el lliurament d’un enfocament basat en dades per descobrir oportunitats i transformar eficientment el lloc de treball dels clients.

Hardware, software i serveis

L’informe de Quorica destaca la combinació que fa Konica Minolta de les solucions de hardware, software i serveis, que permet donar solucions 360 graus que es poden escalar fàcilment i que s’adapten a qualsevol tamany d’empresa.

Aquestes solucions, com el gestor documental Docshare o la solució d’automatització de processos Document Navigator, ajuden a portar a terme el treball híbrid de forma segura i eficaç.

Demana’ns informació

Si estàs interessat en aquestes solucions guanyadores, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *