Search
Close this search box.

Konica Minolta rep el premi BLI a la millor línia MFP A3 per quart any consecutiu

L’evaluació considera criteris com l’amplitud de la línia i la seva capacitat per a proporcionar productes de qualitat adequats a les necessitats dels clients. “Guanyar el premi A3 MFP Line of the Year per quart any consecutiu és un honor extraordinari per a nosaltres. Aquest reconeixement confirma l’esforç continu per a millorar els negocis dels nostres clients amb el desenvolupament de nous productes, serveis i solucions de software que miren al futur”, afirma Eduardo Valdés, Director General de la divisió de Marketing de Konica Minolta.

A més, Konica Minolta ha guanyat 4 premis individuals BLI Pick of the Year amb els dispositius bizhub C364e, C454e, 554e i per l’equip bizhub 4700P. Els nous equips convencen degut a la seva fiabilitat i qualitat durant tot el procés d’impressió. La seva funció multitàctil i el seu panell personalitzable permeten fer servir el panell del dispositiu com un smartphone o una tablet.

Es tracta d’un gran fita i mostra la posició de lideratge de Konica Minolta en el sector d’impressió de producció, així com l’excel·lent qualitat i fiabilitat d’aquests sistemes.

video BLI Konica Minolta

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *