Sabies que totes les noves impressores que estem instal·lant estan protegides contra ciberatacs?

Les impressores multifunció de la teva oficina estan connectades a internet i, alhora, a tots els ordinadors. Has pensat mai que poden ser una via d’accés de virus? I el que és encara pitjor, has pensat mai que poden permetre que hackers accedeixin a la informació i dades de la teva empresa?

A Maieroffice vetllem per la seguretat dels nostres clients i les seves dades i per això distribuïm i instal·lem les impressores Konica Minolta.

Són les úniques del mercat protegides contra ciberatacs. Porten instal·lat software antivirus i anti-malware (programari maliciós) de sèrie. El software Bitdefender® s’encarrega de mantenir la teva impressora segura.

  • Subscripció de per vida. Un cop fet el rènting de la impressora, el software protegirà el teu equip des del primer minut i fins al final de la seva vida útil.
  • Actualitzacions constants. Cada dia apareixen nous virus i nous sistemes de programari maliciós. Konica Minolta s’encarrega d’actualitzar el software constantment per tal que estiguis protegit.
  • Escanejos complets de la impressora. Les impressores multifunció Konica Minolta realitzen escanejos complets periòdicament de forma automàtica. Permetent també fer-los manualment si és necessari.
  • Visualització d’escanejos. El sistema permet visualitzar tota la informació dels escanejos en pantalla.

Si tens qualsevol dubte sobre el sistema de seguretat Bitdefender®, posa’t en contacte amb els nostres assessors comercials.