Search
Close this search box.

Les impressores Konica Minolta són les úniques del mercat protegides contra ciberatacs

Sabies que totes les noves impressores que estem instal·lant estan protegides contra ciberatacs?

Les impressores multifunció de la teva oficina estan connectades a internet i, alhora, a tots els ordinadors. Has pensat mai que poden ser una via d’accés de virus? I el que és encara pitjor, has pensat mai que poden permetre que hackers accedeixin a la informació i dades de la teva empresa?

A Maieroffice vetllem per la seguretat dels nostres clients i les seves dades i per això distribuïm i instal·lem les impressores Konica Minolta.

Són les úniques del mercat protegides contra ciberatacs. Porten instal·lat software antivirus i anti-malware (programari maliciós) de sèrie. El software Bitdefender® s’encarrega de mantenir la teva impressora segura.

  • Subscripció de per vida. Un cop fet el rènting de la impressora, el software protegirà el teu equip des del primer minut i fins al final de la seva vida útil.
  • Actualitzacions constants. Cada dia apareixen nous virus i nous sistemes de programari maliciós. Konica Minolta s’encarrega d’actualitzar el software constantment per tal que estiguis protegit.
  • Escanejos complets de la impressora. Les impressores multifunció Konica Minolta realitzen escanejos complets periòdicament de forma automàtica. Permetent també fer-los manualment si és necessari.
  • Visualització d’escanejos. El sistema permet visualitzar tota la informació dels escanejos en pantalla.

Si tens qualsevol dubte sobre el sistema de seguretat Bitdefender®, posa’t en contacte amb els nostres assessors comercials.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *