El nostre proveïdor per sistemes d’impressioKonica Minolta ha ampliat la seva gamma amb tres nous dispositius a color d’alta qualitat d’oficina.

La sèrie bizhub C458 / C558 / C658 satisfà les necessitats de les empreses amb alta productivitat documental; garantint l’alta eficàcia per una velocitat d’impressió de color des de 45 a 65 ppm segons el model. Aquests dispositius permeten crear internament una àmplia varietat de materials impresos i oferir diferents acabats –es pot incorporar opcionalment la unitat de plegat en Z en el FS-537 – .

“Els usuaris tenen accés a un sistema fàcil d’utilitzar i estalvia temps i esforç. Al final, la bizhub C458 / C558 / C658 ofereix la plataforma perfecta per compartir de forma segura els fluxos de treball de documents”

El millor funcionament possible i la tecnologia

Les noves característiques introduïdes amb la sèrie bizhub C458 / C558 / C658 inclouen un panell de pantalla tàctil de 10,1 polzades i un processador més potent, garantint als usuaris una funcionalitat excepcional i facilitat d’ús. A més, la nova interfície es pot personalitzar fàcilment per donar suport als usuaris en la seva rutina.

L’augment de la capacitat de l’alimentador de doble escaneig d’alta velocitat fins a 240 imp. li permet escanejar grans volums de documents fins a 300 fulles i, gràcies als sensors ultrasònics, el sistema verifica automàticament que cada original s’escaneja o es copia, evitant doble alimentació i millorant la seguretat del fluxe de treball d’emmagatzematge.

Altres avantatges que ofereixen aquests sistemes d’impressió són opcionalment un kit de detecció d’alimentació múltiple garantint així que no es perdi cap document original durant el flux de treball d’escanejat.

Igual que els altres models bizhub, aquests sistemes estan equipats per a la connectivitat amb els dispositius mòbils, el suport a l’associació amb els telèfons mòbils.

Des de MaierOffice treballem per donar-te un servei en la teva oficina que et permeti treballar millor.