Assistim a la presentació de les noves impressores multifunció de Konica Minolta

Assistim a la presentació de les noves impressores multifunció de Konica Minolta

Les impressores multifunció estan canviant. Konica Minolta ha presentat a Barcelona la nova sèrie de multifuncionals intel·ligents, les MFP del futur.

La tecnologia avança i els hàbits dels treballadors de les oficines també. Konica Minolta, empresa de la qual som distribuïdors oficials a Catalunya, ha presentat a Barcelona la nova gamma d’impressores multifunció de la companyia.

Molt més que una impressora-fotocopiadora

El nou concepte de Konica suposa concebre la impressora com una central de serveis per a l’oficina, englobant funcionalitats com la generació del Wifi de l’oficina, la gestió documental, serveis de backup o funcionalitats de servidor de documents.

Workplace Hub

workplace hub

El Workplace Hub és l’exemple més clar d’aplicació d’aquest nou concepte. Pensat per a petites i mitjanes empreses, el Workplace Hub de Konica Minolta és molt més que una impressora multifunció. Es tracta d’una solució IT completa per a l’oficina amb funcions com el sistema de connectivitat Wifi, servidor cloud d’emmagatzematge i còpia de seguretat, gestió d’usuaris, gestió d’aplicacions, compartició de fitxers, etc.

Bizhub C300i

bizhub c300i

Un altre exemple d’aquestes noves multifuncionals és la Bizhub C300i. Es tracta d’un model que ofereix una velocitat d’impressió de 30 pàgines per minut tant en color com en blanc i negre i que integra una moderna pantalla tàctil tipus tauleta de 10,1 polzades amb suport multitàctil i interfície d’usuari redissenyada per a un funcionament intuïtiu i fàcil d’utilitzar.

Preparats per la nova generació de multifunció

A Maieroffice estem preparats per portar als nostres clients solucions tecnològiques que s’adaptin a les noves maneres de treballar d’oficines i empreses.

Si vol més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *