Search
Close this search box.

Solucions de display per modernitzar la teva empresa o oficina

Instal·lar pantalles display a la recepció, passadissos o altres zones de la teva empresa o oficina pot ajudar a donar una imatge de més modernitat i professionalitat.

Els monitors de display s’utilitzen per mostrar informacions o continguts de tota mena:

 • Distribució de les plantes de l’edifici
 • Programació d’actes del dia
 • Informació d’interès de RRHH per al personal de l’empresa
 • Promocions i publicitat
 • Consells per als nostres clients
 • Vídeos i fotografies de producte
 • Etc.

Què entenem per solucions de display?

display tienda samsungLes solucions de display són monitors, és a dir pantalles de televisió, pensades per reproduir imatges o informació en espais públics com ara recepcions, llocs de pas, sales d’exposicions, etc.

A diferència dels televisors convencionals, estan pensats específicament per aquesta funció i, és per això que tenen característiques especials.

 • No disposen de botons fàcilment accessibles a la part frontal per evitar-ne el manipulat per part del públic.
 • Els marcs tendeixen a ser estrets per dedicar el màxim d’espai possible a la imatge i al contingut.
 • Estan pensats per al seu funcionament 24/7, és a dir, 24 hores del dia, 7 dies de la setmana.
 • Alguns compten amb solucions all-in-one, és a dir amb reproductors integrats que permeten prescindir de reproductors externs.
 • Es poden instal·lar tant en format horitzontal com vertical segons les necessitats del contingut que volem mostrar.

A Maieroffice disposem de les solucions de display de Samsung. Es tracta de monitors d’alta qualitat de 32 a 75”, amb una alta lluminositat i qualitat d’imatge Full HD.

Usos dels monitors de display

Recepcions, halls d’entrada i passadissos

L’ús més habitual dels displays a l’empresa és instal·lar-los a la recepció o al hall d’entrada. Els displays permeten donar informació important a l’arribada de les nostres visites com ara les distribucions per plantes, informació rellevant d’actes d’agenda, informacions destacades del dia, etc.

Sales d’espera

Si disposem de sales d’espera a les nostres instal·lacions, posar-hi solucions de display també és una bona idea. Ho és especialment sales d’espera de consultes mèdiques, concessionaris, etc. Els continguts mostrats a la pantalla poden ajudar a fer passar més de pressa el temps d’espera. Es poden mostrar informacions d’interès per als nostres usuaris, com ara consells de salut o de manteniment del vehicle (tenint en compte els dos exemples anteriors).

Aparadors

display en tiendaAtraure l’atenció dels vianants davant de l’aparador de la nostra botiga és cada cop més difícil. Hi ha milers d’estímuls visuals als carrers. Una bona manera d’aconseguir-ho és posant un monitor al nostre aparador. La imatge en moviment i la seva lluminositat és sempre un reclam que crida l’atenció i ens permetrà mostrar els nostres productes d’una forma diferent.

Museus i sales d’exposicions

L’ús dels recursos audiovisuals a l’àmbit museístic és cada cop més estès. Els displays són ja imprescindibles en aquest tipus d’instal·lacions i permeten mostrar tota mena de continguts, siguin fotografies o vídeos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *