La nova funcionalitat permet, per exemple, connectar Dropbox o Google Drive directament al panell de control de la teva impressora.

El nostre proveïdor d’impressores, Konica Minolta, ha posat en marxa el Konica Minolta bizhub ® MarketPlace. Es tracta d’un mercat d’aplicacions exclusiu per a les impressores de la marca.

El nou sistema permet descarregar directament des de la màquina tota mena d’apps (aplicacions) que amplien les possibilitats i funcionalitats de les impressores Konica Minolta.

Imprimeix des de Dropbox i Google Drive directament des de la teva impressora

konica-minoltaEl nou mercat d’aplicacions permet descarregar apps per a serveis d’emmagatzemament al núvol com Dropbox i Google Drive. A més, inclou també altres serveis com OneDrive o SharePoint.

Amb aquestes aplicacons, es té un accés fàcil als documents guardats al núvol des de la mateixa impressora i de forma completament segura.

Les noves aplicacions es mantenen actualitzades automàticament i de forma remota sense costos afegits per part del client.

Personalització dels panells de visualització MFP

Com a servei addicional, Konica Minolta ofereix per primera vegada la possibilitat de personalitzar el panell de visualització de la impressora. D’aquesta manera, els panells de visualització es poden adaptar per satisfer les necessitats de cada empresa a l’ús que realitzen de la màquina.

A més, permet modificar el disseny del panell adaptant-lo a la imatge corporativa, colors i logotips de l’empresa.