Search
Close this search box.

MaierOffice instal·la el software PageScope Entreprise de Konica Minolta

Des de l’àrea de Solucions empresarials de MaierOffice es va dur a terme el projecte de la instal·lació del programa PageScope Enterprise Suite a una companyia multinacional dedicada a l’assessorament d’empreses.

Aquesta companyia disposa de varis sistemes d’impressió Konica Minolta tant a les oficines de Barcelona com a Madrid.
El principal problema estava en el departament de IT, on havien de tenir sempre al dia els drivers dels diferents equips. Cada departament tenia la seva impressora configurada, i en moments on els equips MFP estaven aturats per manteniments o avaries, el departament de IT havia de direccionar totes les impressons a d’altres equips. Complicava el tema el fet que tenien codis d’usuaris per impressió dels documents, i el generava encara mes volum de feina.

Un cop estudiat el cas, l’àrea de Solucions Empresarials de MaierOffice els hi va proposar la instal·lació del software PageScope Entreprise Suite de Konica Minolta. Aquest programa proporciona un enfocament integral i centralitzat de la monitorització, control i gestió d’impressores, configuracions de xarxes associades i vinculat a estructures d’usuaris corporatius (active directory/Ldap). A més es va integrar els dispositius que ja tenien els treballadors per fitxar als equips MFP, validant-se directament amb la tarjeta sense necessitat d’introduir cap dada ni codi. Gràcies al mòdul de Follow-me, l’equip de IT només ha de tenir un driver i una sola impressora per tota l’estructura, tant a Madrid com a barcelona utilitzen la mateixa, permetent així que qualsevol usuari de l’empresa tingui accés a les diferents impressores sense tenir en compte on es troba ubicada.

Veure com funciona

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *