Search
Close this search box.

Matí de Digitalització: Maieroffice facilita la digitalització de les empreses

El passat divendres 8 de març, més de 35 persones van assistir a l’esdeveniment “Matí de Digitalització”, una jornada dedicada a explorar les últimes tendències en gestió documental i digitalització d’empreses.

Amb la col·laboració de Konica Minolta, l’objectiu era oferir als assistents una visió integral de com la digitalització pot transformar i optimitzar els processos empresarials.

DocShare: la solució de digitalització de Konica

Durant la jornada, els assistents van conèixer de primera mà les solucions de gestió documental que Maieroffice i Konica Minolta oferim.

Amb el gestor documental DocShare, s‘ha acabat guardar documents i informació important de forma desordenada i desubicada en els discs durs de cada treballador.

Tots els documents de l’empresa (pressupostos, factures, albarans, documents interns…) s’emmagatzemen al núvol en format digital. D’aquesta manera, estan sempre segurs, ordenats i accessibles en qualsevol moment.

T’ajudem a implementar la digitalització de la teva documentació

La digitalització empresarial no és una simple tendència, sinó un canvi profund en la manera de treballar, fent-la més fàcil i eficient.

Amb les solucions tecnològiques proporcionades per Maieroffice i Konica, les empreses poden agilitzar la gestió dels seus documents, indexar-los, classificar-los i accedir-hi fàcilment des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

La jornada va ser tot un èxit. Els assistents van aprofitar l’ocasió per fer preguntes i aclarir dubtes sobre el procés de digitalització i implementació del gestor documental DocShare.

Sorteig d’una cadira AS Work

Per agraïr l’assistència als participants, durant l’esdeveniment vam sortejar una cadira A + S Work d’Actiu. Es tracta d’una cadira perfecte per a qualsevol espai de treball. Aquesta cadira innovadora combina els millors sistemes de basculació del mercat gràcies a la patent syncro.

cadira sorteig a s work actiu

El “Matí de Digitalització” ser una bona oportunitat per a les empreses interessades en optimitzar els seus processos i digitalitzar la seva manera de treballar.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *