Search
Close this search box.

Les impressores multifunció de Konica Minolta han guanyat els Editor’s Choice Awards de Better Buys

El proveïdor principal de maieroffice  Konica Minolta ha rebut Editor’s Choice Awards de Better Buys  per les seves impressores multifunció A3 de color bizhub C227, C287 i C258. Els guanyadors es classifiquen a partir de un anàlisi en profunditat dels equips d’oficina que ofereixen en la seva gamma de producte. La sèrie de Konica Minolta ha sigut reconeguda per les característiques millorades del panell de control i les funcionalitats de seguretat millorades.

Les últimes incorporacions a la línia d’impressores multifunció a color Konica Minolta destaquen pel panell de control de disseny INFO-Palette, una pantalla a color de set polsades amb funcions tàctils pròpies dels dispositius mòbils.

Les bizhub C227 i C287 van ser  reconegudes per moltes característiques de seguretat, així com la interfície Multi-Touch per un control intuïtiu i el sistema de guia de veu opcional que proporciona instruccions de control audibles.

La impressora multifunció a color de tamany mitjà més recent de Konica Minolta, la bizhub C258, proporciona als usuaris una millora de productivitat, incloent una ràpida impressió a 25 ppm i un panell de control de nou polsades on els usuaris puguin accedir a aplicacions per descarregar directament des del MarketPlace de la bizhub.

Editor’s Choice Award, referent d’alta qualitat

Better Buys, grup d’analistes experts en equipament d’oficina, proporciona comentaris objectius que ajuden als consumidors a prendre decisions de compra sobre tot tipus de màquines d’oficina. Aquest anàlisi inclou proves de rendiment dels equips.

Aquesta és la desena vegada consecutiva que Konica Minolta rep el premi Better Buys’ Editor’s Choice Award; coraborant així el compromís d’oferir productes innovadors i d’alt rendiment.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *