Konica Minolta premiada com una de les empreses més sostenibles del sector

Konica Minolta premiada com una de les empreses més sostenibles del sector

Konica Minolta, el fabricant de les impressores multifunció que distribuïm, ha obtingut una medalla d’or segons les qualificacions de sostenibilitat d’EcoVadis el 2023, cosa que la situa entre el 5% de les millors empreses del seu sector.

Les qualificacions de sostenibilitat EcoVadis reconeixen les pràctiques de responsabilitat corporativa. El procés de qualificació es basa en 21 indicadors de RSE i 190 d’ús de matèries primeres.

Resultats excel·lents en la cura del medi ambient

A l’informe de puntuació d’EcoVadis, Konica Minolta va ser especialment elogiada per les seves iniciatives mediambientals (va rebre una puntuació de “Excel·lent” del 90%) i l’informe va destacar els punts forts de l’empresa en les seves polítiques, accions i resultats en aquest camp. Un altre aspecte ressaltat va ser la puntuació del 80% (‘Avançat’) per a Konica Minolta a Ètica, cosa que reflecteix una vegada més les seves sòlides polítiques, accions i resultats en aquest camp.

Maieroffice, distribuïdor autoritzat de Konica Minolta

Maieroffice és el distribuïdor autoritzat d’impressores multifunció de Konica Minolta a les comarques d’Osona, Vallès, Ripollès i Maresme. Estem compromesos amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, i és per això que ens sentim molt orgullosos d´unir-nos als esforços de Konica Minolta per augmentar el seu compromís amb la responsabilitat corporativa.

Saber que les impressores que instal·lem i mantenim estan fabricades i distribuïdes seguint processos sostenibles i responsables socialment, ens fa sentir que aportem el nostre petit gra de sorra per a construir una societat més responsable i sostenible.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *