Konica Minolta, proveïdor oficial de Maieroffice, escollida per la CDP per la seva transparència davant el canvi climàtic per tercer any consecutiu

Konica Minolta, proveïdor oficial de Maieroffice, escollida per la CDP per la seva transparència davant el canvi climàtic per tercer any consecutiu

Des de Maieroffice volem destacar que un dels nostres proveïdors, la empresa de copiadores Konica Minolta, ha estat guardonada per tercer any consecutiu amb un lloc a la llista Climate Disclosure Leadership Index (CDLI), de CDP (Carbon Disclosure Project -Projecte d’Informació d’Emissions de Carboni-), l’organització sense ànim de lucre per al desenvolupament econòmic sostenible. Estem molt orgullosos de poder aportar el nostre granet de sorra en aquesta problemàtica que ens afecta a tots.

L’empresa de copiadores Konica Minolta ha aconseguit aquesta posició en l’índex CDLI gràcies a les seves reduïdes emissions de carboni i consum energètic, segons el programa de CDP per al Canvi Climàtic. Les dades han estat mesurades de manera independent seguint la metodologia i qualificació de CDP, amb una puntuació màxima de 100, i Konica Minolta ha aconseguit la màxima puntuació. De les 500 empreses més grans del Japó, només 25, incloent Konica Minolta, són a la llista CDLI.

Paul Dickinson, President Executiu i cofundador de CDP, ha afirmat: “Mentre el món mira les negociacions sobre el canvi climàtic de Paris i es prepara per a un futur amb menys emissions de carboni, la informació de com les empreses estan realitzant aquesta transició serà cada vegada més valuosa. Per aquesta raó felicitem a totes les companyies que tenen un lloc a la llista Climate Disclosure Leadership de CDP “.

Maieroffice promou el canvi local per aconseguir un canvi global. Per aquest motiu tenim molta cura quan s’escull un proveïdor més enllà d’una política exclusivament de preus. I volem agrair a tots els nostres clients la seva confiança dipositada en nosaltres i volem fer arribar aquesta felicitació a cada un dels que compten amb una impressora digital Konica Minolta.

Per Konica Minolta i Maieroffice la sostenibilitat és una part essencial de la seva estratègia corporativa i recorda la llarga tradició d’innovació en activitats mediambientals i desenvolupament tecnològic.

Tots junts amb el mediambient.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *