Search
Close this search box.

T’ajudem a complir amb la nova legislació de l’SII (Subministrament Immediat d’Informació de l’IVA)

A partir de l’1 de juliol de 2017 més de 63.000 empreses de tot l’estat estaran obligades a declarar i enviar electrònicament el detall de les seves factures emeses i la comptabilització de les factures rebudes 4 dies després de la seva emissió o recepció a través de la Seu electrònica de l’Agència Tributària.

Aquest és un nou requisit que exigeix l’Agència Tributària i que sorgeix de la nova legislació de Subministrament Immediat d’Informació de l’IVA (SII). L’SII és el nou sistema de gestió de l’IVA, que gràcies a l’ús de les noves tecnologies, permetrà fer una millor gestió d’aquest impost tant per part de les empreses com de l’administració.

A quines empreses afecta?

Les empreses afectades per aquesta nova legislació són tots aquells subjectes passius que tenen l’obligació d’autoliquidar l’Impost sobre el Valor Afegit de forma mensual:

  • Grans Empreses (facturació superior a 6 milions d’€)
  • Grups d’IVA
  • Inscrits en el REDEME (Registre de Devolució Mensual del IVA)

També poden utilitzar aquest sistema totes aquelles empreses que voluntàriament decideixin fer-ho.

La solució de Konica Minolta per complir amb la nova legislació de l’SII

Konica Minolta, de qui Maieroffice som distribuïdors a Catalunya, és pionera en combinar màquina i software per oferir solucions de digitalització certificada. Gràcies a aquesta experiència, podem oferir a les empreses catalanes el compliment de la nova normativa de l’SII d’una forma àgil i ràpida.

La solució de Konica Minolta es diu EdosSII. Es tracta d’una eina que integra la passarel·la de transmissió d’informació amb l’AEAT i la conversió de dades, permetent complir amb la normativa que entrarà en vigor el mes de juny.

Davant d’un repte tecnològic com aquest per a les empreses catalanes, cal trobar noves solucions de digitalització que facilitin la feina i evitin que el compliment de la nova normativa es converteixi en un problema per al departament financer. I això és el que ens ofereix Konica Minolta.

Contacta amb nosaltres i informa’t

Si teniu dubtes o voleu més informació sobre aquest nou producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *