Fem uns càlculs ràpids…

Suposem un treballador que passa la major part de la seva jornada laboral assegut. Imaginem que passa 7 hores al dia a la seva cadira. Imaginem també que treballa tots els dies laborables del 2021 excepte el mes d’agost, quan gaudeix d’unes merescudes vacances.

7 hores x 229 dies laborables = 1.603 hores

Quan acabi l’any, aquest treballador haurà passat 1.603 hores assegut a la seva cadira d’oficina. Això equival a 66 dies sencers. Més de 2 mesos dels 12 que té l’any!

Davant d’aquests números, és evident com n’és d’important disposar d’una bona cadira.

Però què és i què no és una bona cadira d’oficina?

No totes les cadires amb rodes o giratòries que hi ha al mercat estan homologades com a cadires d’oficina (ús intensiu de 8 hores o més). Per ser considerada cadira d’oficina, una cadira ha de complir una sèrie de requisits com ara disposar d’un mecanisme que permeti regular l’alçada del seient i del respatller.

A banda de fixar-nos en aquesta homologació és recomanable també triar una cadira ergonòmica. El disseny d’aquestes cadires fa que s’adaptin a la forma natural del cos humà, ajudant a mantenir una posició correcta, amb els músculs relaxats i permetent el descans de la musculatura durant la jornada de treball.

A Maieroffice disposem d’un ampli ventall de cadires d’oficina operatives que compleixen tots aquests requisits. Seleccionant una bona cadira, aconseguirem evitar lesions i molèsties, i mantenir una bona salut postural.

Productes

Do

Cadira innovadora per a l'oficina

Veure producte

Se:do

Cadira d'oficina fàcilment ajustable

Veure producte