3DSystems fabricants d’impressores 3D, de les quals Maieroffice n’és distribuïdor, acaba de treure al mercat Infinity Rinse-Away, un material de suport soluble en aigua per als objectes impresos en 3D amb els equips Cube i Cube Pro.

En imprimir els objectes, aquestes màquines generen una base de suport a partir de microfilaments que posteriorment es trenquen per eliminar-los de la peça. Infinity Rinse-Away permet eliminar aquest suport tan sols introduint la peça en aigua. D’aquesta manera, s’aconsegueix no només reduir el temps i facilitar el procés posterior a la impressió, sinó que també ofereix un millor acabat del producte, sense restes de material de suport.

També cal destacar que gràcies a les seves característiques, Infinity Rinse-Away possibilita la impressió de peces de geometries molt complexes, amb moviment orgànic i/o que desafiïn la gravetat.

Així doncs, el llançament d’aquest nou material amplia l’extens ventall de possibilitats de la impressió 3D per a tots els sector en què s’aplica aquesta tecnologia.

El contingut no està disponible.
Si us plau, permet les galetes fent clic a Acceptar en el bàner

Des de fa un any, Maier3D és distribuïdor oficial de 3DSystems. Si voleu saber-ne més podeu visitar http://maier3d.cat/ o escriure’ns a maier3d@maier3d.cat!