Tornar

Wing

100% reciclable i apilable

Actiu

Demanar informació

La cadira col·lectiva Wing, amb un disseny d'estil vintage, és útil per a qualsevol entorn, tant interior com exterior, responent a les necessitats tècniques i estètiques de les noves tendències en mobiliari col·lectiu, pel seu disseny, colorit, acabats i complements.

Disseny i innovació

La cadira Wing és una creació de l'estudi Ramos & Bassols per a Actiu. La idea que hi ha darrere aquesta cadira és evolucionar tecnològicament la tradicional cadira de fusta que tots coneixem, adaptant-la als processos de fabricació més eficients i als usos avançats actuals.

Respatller amb funció de reposabraços

La principal característica de la cadira Wing és el disseny del respatller en forma d'ala. Aquest disseny, inspirat en les cadires de fusta de les cafeteries antigues, permet que el respatller faci també la funció de reposabraços. Gràcies a aquesta idea, la cadira permet una asseguda convencional (de cara) i alhora posicions més informals, recolzant els braços al respatller i mantenint posicions de costat.

Una cadira còmoda i informal ideal per a restaurants i cafeteries, però que també s'utilitza en sales de conferències, sales de reunions o zones comunes de col·laboració.

Apilable i reciclable

Wing és una cadira 100% apilable. Es poden apilar fins a 14 cadires en un carro. Això la converteix en una cadira ideal per a sales de conferència o de reunions.

Disponible en set colors diferents, a més està fabricada amb propilè amb fibra de vidra, el que assegura la durabilitat de la cadira així com també que aquesta es pugui reciclar al 100% al final de la seva vida útil.

Go to Top