Tornar

Talent

Taula col·lectiva ideal per a formació

Actiu

El sistema de taules Talent és ideal per a aules, espais de formació i zones polivalents, tot i que també l'utilitzem en projectes d'oficines com a taula operativa.

Sistema mòbil i versàtil

Les taules Talent són mòbils, abatibles, apilables i elevables. Aporten una gran versatilitat en espais polivalents. El seu sistema de regulació en alçada suposa una gran millora ergonòmica.

Tot això les fa ideals en el seu ús en aules o espais de treball flexibles, on es requereixen canvis de distribució i configuració freqüents. La seva facilitat d'ús i d'ajust permeten fer aquests canvis ràpidament i amb comoditat, especialment en els models previstos de rodes.

La versatilitat del programa permet crear entorns d'aprenentatge fàcilment instal·lables i que s'adapten a les necessitats de cada moment, destacant per la seva funcionalitat, facilitat d'emmagatzematge, manteniment i cura dels usuaris.

Els taulers, fabricats amb melamina, incorporen de sèrie una certificació 0% formaldehid, amb l'objectiu de promoure la sostenibilitat i el benestar.

 

Go to Top