Tornar

Series 2

Cadira d'oficina professional i assequible

Steelcase

Steelcase Series 2 és una cadira de treball d'alt rendiment i assequible que pot personalitzar amb nombroses versions i estils diferents. Resulta idònia tant en espais d'oficina com per treballar des de casa.

Està disponible en diverses versions de respatller entapissat, estàndard llis o amb detalls de costura horitzontals. Si desitja posar en relleu l'atractiva membrana de disseny geomètric pot triar també la versió de suport Air sense revestir, o una versió més càlida afegint la malla 3D Microknit.

Tant en l'alçada estàndard de cadira de treball com en l'alçada tamboret, pot afegir també en funció de les seves necessitats l'opció de reposacap o de porta jaqueta.

Rendiment avançat

Steelcase Series 2 incorpora la tecnologia Air LiveBack®, composta per una innovadora membrana de disseny geomètric que proporciona una sofisticada subjecció.

Transpirable i transparent, la membrana ha estat dissenyada amb un patró únic. Es deforma en dues dimensions acompanyant tots els seus moviments per oferir una subjecció òptima a cada regió de la seva esquena, amb confort i ajust personalitzats.

Go to Top