Tornar

Please

Cadira de treball amb dos respatllers separats

Steelcase

Demanar informació

La cadira de treball Please d'Steelcase es caracteritza pel seu doble respatller. Està format per dues peces separades: una per a la part lumbar i una altra per a la part toràcica. Cada una d'aquestes peces funciona de forma independent, tal com ho fan les zones superior i inferior de la columna vertebral.

Els dos respatllers estan connectats de forma flexible mitjançant el sistema patentat per Steelcase LTC2.

Aquesta és una solució que ofereix una subjecció intel·ligent que és bona tant per a la seva salut com per a la seva comoditat.

Una cadira de treball còmode i que cuida la teva salut

Amb Please, cada persona Treballa i s'asseu com prefereix. Basada en la investigació, Please ha estat dissenyada per acompanyar els moviments naturals de la columna vertebral en totes les postures que adoptem durant el dia, i per facilitar el treball intensiu que requereix llargs períodes en posició asseguda davant de la pantalla amb alt nivell de concentració.

Please afavoreix també diferents formes de treball i garanteix confort durador i subjecció postural òptima, tant si prefereix seure en posició avançada com si opta per posicions reclinades més relaxades.

 

Go to Top