Tornar

Ology

Amb regulació d'alçada i antimicrobiana

Steelcase

Les taules operatives Ology d'Steelcase estan pensades i dissenyades per fer del lloc de treball un espai més saludable. Les taules Ology vénen equipades amb mecanismes per fer fàcil el canvi d'alçada de la superfície de treball.

Regulació d'alçada Active Motion

Active Touch recorda als usuaris que canviïn de postura amb Active Motion: subtils moviments de la taula per animar els usuaris a moure's al llarg del dia. Els usuaris poden crear un perfil amb alçades de la taula predeterminades i intervals preferits per seure o estar dret.

Ology fa fàcil el canvi d'alçada de la superfície de treball i de postura.

Diferents maneres i estils de treball requereixen solucions ergonòmiques diferents, Ology respon a elles de forma adequada. Rails integrats que permeten braços ajustables de suport per a pantalles, il·luminació i accessoris de treball.

Pantalles de privatització. Accés senzill a potència i dades. Les àmplies possibilitats de configuració d'Ology fan fàcil l'adaptació precisa i ergonòmica a qualsevol usuari.

Sistema antimicrobis

Els microbis poblen els escriptoris i el 80% de les infeccions es transmeten per contacte. Ology utilitza un sistema natural de protecció antimicrobiana de gran eficiència integrada al modelat dels components de la taula.

És durador i s'aplica a les zones més tocades per l'usuari. Dóna suport al benestar de cada usuari d'Ology durant tota la vida útil del producte.

El contingut no està disponible.
Si us plau, permet les galetes fent clic a Acceptar en el bàner
Go to Top