Tornar

Noa

Disseny càlid i acollidor

Enea Design

Demanar informació

La col·lecció de cadires Noa parteix d'una versió contemporània de la clàssica cadira Bistro, un disseny tradicional creat el 1859 que és reconegut com el primer moble de producció massiva del món.

Creada per Enea, la cadira Noa és una opció perfecta per a restaurants, cafeteries i menjadors on es vol transmetre un ambient càlid i acollidor, gràcies a la seva fabricació en fusta.

Fusta i color

Aquesta cadira està fabricada amb materials lleugers i robustos que permeten i faciliten la seva apilabilitat, manejabilitat i resistència.

El seu disseny modern i de línies amables la converteixen un objecte icònic. La varietat dels seus acabats permeten que s'adapti a tot tipus d'espais de restauració, cafeteria i menjadors.

La cadira Noa està construïda amb una estructura de fusta laminada de xapa de bedoll amb unió directal polipropilè per millorar la seva flexibilitat.

La col·lecció consta de cadira estreta per a espais reduïts, cadira apilable i dues altures de tamborets 65 i 75 cm. El seient i el respatller poden tenir diferents acabats: en polipropilè monocolor, amb seient de polipropilè de color o encoixinada.

Go to Top