Tornar

Leap

La cadira de treball més ergonòmica

Steelcase

Demanar informació

Leap és la cadira de treball més ergonòmica d'Steelcase. En un estudi realitzat al llarg d'un any, les persones que van utilitzar cadires Leap, i van rebre formació sobre ergonomia en el treball, van aconseguir augmentar la seva productivitat en un 17,8%.

Disseny estudiat

Leap incorpora característiques ergonòmiques úniques, com a resultat directe de la nostra investigació. És tan flexible i dinàmica com la columna vertebral de l'ésser humà.

Gràcies a aquestes innovacions, la cadira Leap permet reduir els trastorns musculoesquelètics i augmentar la productivitat a la feina.

Els usuaris que l'utilitzen redueixen significativament els seus dolors d'esquena i els seus símptomes musculoesquelètics comparats amb les persones que no utilitzen aquest model. Aquesta és la raó per la qual Leap és la cadira d'alt rendiment que li permetrà sentir-se còmode i treballar més eficientment.

Varietat

La varietat de dissenys i colors de la serie Leap fa que aquesta ofereixi solucions per a totes les necessitats: des d'una cadira Premium per als llocs de direcció, fins a cadires operatives passant per sillons de direcció còmodes i amb un excel·lent disseny.

 

Go to Top