Quadrifoglio

De fabricació italiana, els mobles d’oficina de Quadrifoglio Group són de disseny d’última generació i prestacions excel·lents. De la gamma de la firma, acostumem a utilitzar els mobles de recepció, per la seva qualitat i versatilitat.

Z2

Mostrador Z2

Mostrador de treball i benvinguda

Característiques dels mobles de recepció de Quadrifoglio Group

La calidesa de les fustes, els lacats i la llum combinen a la perfecció en els mobles de recepció de Quadrifoglio. Per això, a Maieroffice treballem amb la gamma de taulells Z2. Permeten combinar una bona rebuda externa al visitant, amb un interior totalment personalitzable mitjançant la configuració de mòduls. El disseny i el sentit pràctic de les funcions operatives combinen a la perfecció.

Distribuïdors de Quadrifoglio a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors i instal·ladors de productes de Quadrifoglio a les províncies de Barcelona i Girona. Realitzem projectes integrals i subministrem mobles a demanda.

Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.