Interface

Interface és una empresa catalana que fabrica paviments comercials amb solucions en llosetes de moqueta i paviments resilients. Són sistemes modulars que permeten crear acollidors espais interiors.

pavimento-vinil

Paviment vinílic

Paviment vinílic de diferents textures

qs

Paviment tèxtil

Textura excel·lent i diversitat de colors

km

Terra tècnic

Solucions tècniques per al terra

Característiques dels terres d’Interface

Interface disposa de diverses solucions per a la pavimentació de terres: paviments vinílics, paviments tèxtils i terres tècnics. Amb aquestes solucions es poden transformar espais fàcilment i de manera ràpida. La característica modular del sistema permet combinar colors i dissenys, separant els espais visualment i creant ambients acollidors.

Distribuïdors d’Interface a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors i instal·ladors de productes d’Interface a les províncies de Barcelona i Girona. Realitzem projectes integrals i subministrem mobles a demanda.

Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.