Enea Design

Enea Design és una empresa basca que dissenya i fabrica mobiliari contemporani d’alta gamma per a tota mena d’espais. Alguns dels seus dissenys són ideals per a aules, cafeteries o restaurants.

street-800

Street Chair

Ideal per a ús exterior

silla-noa

Noa

Disseny càlid i acollidor

ema

Ema

Cadira lleugera i resistent

lottus wood

Lottus Wood

Cadira de fusta natural

lottuss

Lottus tables

Material de cafeteria i menjador

Característiques dels mobles d’Enea Design

Els mobles d’Enea són productes premium, pragmàtics, resistents i de màxima qualitat. Productes innovadors que utilitzen els coneixements tècnics i l’experiència dels seus creadors per proposar solucions creatives a problemes convencionals. El resultat és una estètica contemporània amb una marcada personalitat.

Són d’especial interès les taules i cadires orientades a restauració. Productes de qualitat que permeten ser utilitzats en projectes on la durabilitat i la resistència dels materials són importants. Enea disposa també d’una gamma de productes orientats a l’educació que aporten solucions innovadores també en aquest àmbit.

Distribuïdors d’Enea Design a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors i instal·ladors de productes d’Enea Design a les províncies de Barcelona i Girona. Realitzem projectes integrals i subministrem mobles a demanda.

Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.